Overslaan en naar de inhoud gaan

Energie- en ademcoaching

Waar word jij echt gelukkig van? Moeilijke vraag, hé? Om daar een goed antwoord op te formuleren is het belangrijk dat je de gewoonten, patronen en overtuigingen in kaart brengt die jouw geluksgevoel beïnvloeden. Zo leer je jezelf beter kennen en kan je groeien als mens. 

Maar groeien is niet evident. We worstelen allemaal om balans en vreugde te vinden in ons leven en uitdagingen kruisen ons pad. We wijken af en verliezen onze aandacht.

Als coach zet ik je graag op weg tijdens jouw eigen, persoonlijke zoektocht naar balans om jouw leven met zijn onbegrensde mogelijkheden te omarmen.

"Als energie coach help ik mensen om eerst zichzelf beter te leren kennen, om een duidelijker beeld te krijgen van waar ze naartoe willen in hun leven."

Word bewust van je eigen energie

We hebben het nog nooit zo goed gehad als vandaag. Tegelijkertijd voelen we ons leeg. We zoeken geluk buiten onszelf. In onze opvoeding worden we geconfronteerd met het feit dat ‘geslaagd zijn in het leven’ gepaard gaat met uiterlijke factoren. Velen voelen zich daardoor niet vervuld en missen iets. Door naar binnen te kijken, vinden we betekenis om ons leven mee richting te geven.

Als energie- en ademcoach geloof ik dat de meest directe weg naar geluk en vervulling is door naar onszelf te kijken. Ons leven draait om energie. Energie is onze eerste levensbehoefte en noodzakelijk voor leven op aarde. Het verbindt ons met alles en iedereen. Onze gedachten, handelingen en emoties bevatten energie. Energie stroomt waar de aandacht gaat. Samen met jou ga ik op zoek naar patronen waarbij positieve of negatieve energie jouw pad beïnvloeden. Zo word je je bewust van waar je energie naartoe stroomt en vinden we betekenis om ons leven mee richting te geven.

Energiecoaching om bewust en
vol in het leven te staan

Als energiecoach leer ik je een methode aan om je bewust te zijn van je eigen kracht zodat je vol in het leven kan staan.

Zelfbewustzijn

Samen gaan we op zoek naar de patronen waarin jij vastloopt. Door jouw denkwijze aan te pakken, jouw zelfbewustzijn te vergroten en jouw kern opnieuw te vinden, zoeken we hoe we verandering van binnenuit naar buiten kunnen brengen. Want iedere keuze, elke stap die je zet in een bepaalde richting heeft zijn gevolgen.

Draagkracht

We zoeken naar jouw draagkracht in verschillende gebieden. Zit er nog rek op of zit je compleet vast? Het is een sterke tool die je helpt te begrijpen waar je energie heen gaat en hoe dit de kwaliteit van je leven, werk en relaties beïnvloedt.

Grenzen bewaken

Te vaak koppel je jouw hoofd en lichaam los van elkaar. Je staat er niet meer bij stil hoe sterk je gedachten je lijf beïnvloeden en omgekeerd. Onbewust ben je energetisch verbonden (energie koorden) met een ander, je wordt gestuurd door positieve of negatieve energie. Toch blijf je vastzitten aan de koorden die ons verbinden, ook wanneer deze niet zichtbaar zijn voor het oog. Wat is de invloed van anderen, gebeurtenissen in je leven? Word je geleefd of leef je zelf?

Je goed voelen is de basis, en tegelijk jouw diepste verlangen

Wil je graag meer informatie ? Ik vertel je graag meer over mijn aanpak.